July 22 2015, 11.28 pm

Sebulan yang lepas, saya ada kaji sikit entri apa yang paling banyak dibaca di blog ni sepanjang Ramadan.
Ini senaraiya:

10. Anthem
Entri ni takyah cerita panjang la. 6926 kali dibaca sejak zaman saya habis belajar kat UTM. Dan entri ni jugak la yang paling kerap dibaca kat sini. Terima kasih Hlovate!

9. Persona
Saya takde idea apesal entri ni masuk top 10. Maybe pembaca assume saya beli Proton Persona kut.

8. Faculties
Cerita zaman belajar dulu. Haha. Rindu ke nak balik UTM? Tak. Banyak sangat cerita sedih kat sana. Kalau nak diikutkan, saya malas nak pergi majlis konvo. Tapi nampak mak dengan adik teruja nak berjalan ke Johor, 'kerana terpaksa aku relakan'. 241 pageviews.

7. Hlovatinta II
Entri ni pun agak hot la jugak. Try Google judul buku ni, dan tengok nama blog siapa yang muncul. Haha. Actually, saya off day pada hari tersebut. Kena kerja Ahad. Dan memang niat nak pergi PWTC sebab ada pesta buku. Balik awal sebab petang tu family ajak tengok Avengers: Age of Ultron. Sampai je rumah dalam 12 tengah hari, laju je update blog. Tengok-tengok trafik pun naik. 143 pageviews.

6. Log Book, Week 1
Cerita pasal saya dalam latihan industri tahun 2012. Ada 12 siri kesemuanya. 472 pageviews.

5. Dear Hlovate
An open letter from me to the legendary author. Tanda penghargaan seorang pembaca setia kepada penulis. 806 pageviews.

4. Hlovatinta
Buku yang saya beli masa beli Anthem kat booth Jemari Seni tahun 2013. Mula menulis entri ni sejak post pasal Anthem tu jadi viral. 1038 pageviews.

3.Love and Hate of Hlovate
Kisah saya 'bertemu' dengan Hlovate. Boleh jadi kita benci kepada sesuatu, tapi boleh jadi ia baik untuk kita. Banyak betul nama Hlovate dalam blog ni ye...Patutla trafik naik je... 1636 pageviews.

2. In a Relationship
Saya dapat idea tulis pasal ni sejak saya tolong sorang kawan ni pasal relationship.72 pageviews.

1. Biskut Ovaltine
Setiap kali Ramadan, memang resepi ni la yang kerap orang baca. Tapi tahun ni kitorang bizi gila, masing-masing pun kerja, maka takde biskut ovaltine tahun ni. 1851 pageviews.

Sekian.

~nc~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...