1 April, Jumaat

Abang Izmar tag muka senior2 KRU + BADAR KTC kat durian.
(Mungkin muka senior ni sangat serupa dengan durian agaknya)
Saya tak kena tag la, sebab saya bukan senior.
(Dan saya bukannya durian.)
Saya kan junior selamanya.
Still maintain wajah keanak-anakannnya yang sangat cumil.
Ngeh3.

Seperti biasa, di mana ada senior, di situlah ada Nat Cure.
Saya menyelit nak join, dengan syarat, bagi saham.

2 April

Selepas solat Isyak, saya bergegas ke S05, berkumpul bersama senior.
Tangkap gambar sket.
(Sket je. 300 keping.)
Abang Azim Fahada, dan Abang Ku Muhyi masak santan guna rice cooker.
Nak dicampur dengan pulut.
Rupanya nak buat pulut durian.

Abang Izmar kutip saham.
Abang Wafi, macam biasalah, buat havoc.
Kami berkumpul dalam 30 orang di lantai aras 2 S05.
Majlis bermula dengan ucapan daripada abang Izmar.
Yang mengharapkan selesainya PSM, perbentangan, dapat kerja yang baik dan KAWEN.
Abang Firdaus Abdul Rahman bacakan doa.
Dan kami pun mula makan keropok goreng, dan makan pulut durian.
Saya ambil sebanyak mungkin gambar.










~SELINGAN~

"Esok ambik gambar ke?" tanya abang Taufik.
"Esok" bermaksud 3 April.
MALAM PENGHARGAAN SENIOR BADAR & KRU.

Saya angguk.
(Keje saya selama ni memang tangkap gambar, kan?)

"Nak guna flash abang tak?" tanya beliau.

Saya tersenyum.


Nantikan kemunculan terbaru wajah DSLR saya malam ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...