26 February 2013, 12.16 am



"Orang kata, opposite attracts. Bad girls for good guys. True much? tapi janji Tuhan jangan kita lupa. A good woman is for a good man and vice versa seperti yang tertulis di dalam surah an-Nur ayat 26."

Ikhlas A.K! by Nirrosette

*****

I bought this book last year - but never have a sneak peek at the contents until early of this month (Feb 2013). Haha.
Then I heard rumours spread in the forum or blog or facebook,
"Ada orang ni menulis ala-ala Hlovate la."
I scrolled down to look at the name.

Nirrosette.

Orang Singapura. A young girl.

I know I heard that name somewhere before. But I can't remember where and when.
Until I godek-godek balik rak almari buku kat rumah yang dah nak runtuh tu.
Banyak sangat beli buku sampai tak terbaca.

And this book appear out of nowhere. I have this book all this time? SERIOUSLY?
Lepas tu baru la teringat, pernah beli buku ni waktu UTM ada pesta buku.
Sebab ada baucer RM200 for student tu. Daripada simpan je dalam beg, baik labur beli novel.
(Main sambar je buku-buku tu. Nampak cover cantik, terus beli. Tak tengok tajuk pun.)

Then I took a knife and slice a bit of the plastic cover, and start reading.
Best jugak la buku ni, walaupun auranya tidak sekuat Hlovate.
But it is still a good try for her first book.
Ada tazkirah. Banyak cerita pasal agama la.
Because the author herself dulu pun budak madrasah.

Dan macam Hlovate jugak, the story revolves around someone yang nak berubah.
And the story reminds me of my past..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...