17 Disember 2012, 1.51 pm

YEZZ!!!
Petang ni ada test paling akhir - dan lepas ni no more test, except for FINAL EXAM.
Ish.. Tak takut ke exam dah dekat?
Ala.. Exam je pun.. Study banyak mana pun, bukannya boleh curah balik atas kertas tu dalam 2 jam 30 minit.
Dan sebab tu jugaklah saya masih menatap depan monitor dengan keyboard ka makmal  komputer FKE ni sejak lepas Zohor.
Eheh.

Presentation untuk PSM/FYP, next week KOT.
Jadual tak keluar lagi.
Ada kawan-kawan dari jabatan lain start present esok.
Memang kalut la diorang malam ni.
Saya masih berstatus lenggang kangkung.
Just kena buat simulation sikit, letak nilai, buat calculation and finish.
Supervisor saya pun sangat baik.
Dan sangat bijak.
Sampai tertanya-tanya, kenapa beliau akde title DR kat depan namanya?
Tapi beliau memang senior dalam bidang ni.
I'm kinda lucky la dapat beliau.

Rindu banget sama Klang.
Rindu Jambatan Kota yang merentasi Sungai Klang tu,.
Walaupun namanya agak tercemar sebab pencemaran kat sungai tu, Klang ni cantik sebenarnya.
Kalau dulu banyak gagak bersepah kat langit.
Tapi akhir-akhir ni saya perasan bilangan gagak macam dah makin kurang.
Kalau tak silaplah, ada kempen tembak gagak dulu.
Seekor bangkai boleh dapat RM3.

Also miss my 6 sahabats.
 Mir, Nal, Fik, Dee. Nor and Nik.
(Suka-suki je panggil diorang pakai nama ni. Eheh.)
Kami bertujuh, ala-ala Mags 7 dalam cerita [tunas] karya Hlovate tu.
Dan yang masih bernafas, hanya tinggal enam.
Ada kisah yang belum saya nukilkan di sini.
So, we keep that for a moment.

And yes, I miss my old kampung.
Kampung Delek.
Born and raised.

Kenapa rindu-windu ni?
Sebab dah nak pindah.
Nak tak nak kena duduk rumah baru.

So, next week pun study week. Tadi pun last lecture subjek Power Electronic.
Semester 7 akan melabuhkan tirainya kurang sebulan.
Umur pun dah 22. Dah makin tua walaupun muka masih 16.
Kak Umi Kalsom Yusof pun ingat saya budak sekolah lagi.

And I guess this is the end.

Farewell.
Assalamualaikum.

Natural Cure, 17 Disembr 2012, 2.08 pm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...