26 Disembe 2012, 3.57 pm

Dan tamatlah presentation unuk sem ni..
Ya, presentation untuk PSM.
Malam ni nak cuti study jap.
Dah tak lalulah pandang PSM lama-lama.
Oh, kena hanar repot sebelum cuti hujung sem.

Dan yang ajaibnya, hari ni jugaklah semua jenis simulaion siap.
Daripada tak tahu apa-apa semlam, model sampai jadi jugak pagi ni.
Haha.

Saya memang minat nak belajar OrCAD PSpice tu.
Tapi bila bila tengok kawan2 dah advance gila2, saya rasa rendah dii.
Segan nak betanya. Malu tak kena tempat.

Pesan panel tadi,
"Awak kena speed up. Awak boleh buat sebenarnya."
Ada orang lahir sebagai morning glory.
Ada jugak yang jadi late bloomers.
Tapi dua-dua junis bunga pun nak kembang mekar.

Oh, akhir-akhir ni asyik sebut pasal bunga je.
Masuk bilik kawan-kawan pun cerita pasal bunga je.
Ada apa dengan bunga?

Cakap pasal bunga...

Saya ada borak dengan kawan masa matrik dulu baru-baru ni.
Saya kata,
"Untunglah jadi bunga. Ada je kumbang nak kejar"
'Bunga' tu reply,
"Kumbang senang memilih. Bunga takut terpilih."

Natural Cure
4.07 pm, 26 Disember 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...