38 jam sebelum kertas terakhir. - Electrical Technology.
Bukan nervous nak jawab, tapi excited nak balik!!!
(Baru hari tu balik rumah..)

Kawan-kawan sekolah menengah ajak berkumpul.
Katanya nak main kamera saya
Tiba-tiba je saya jadi budak paling "hot"..
Saya pun dah lama sangat x pergi reunion, lagi-lagi sejak arwah abah dah takde.
Saya nak temankan mama kat rumah.
Walaupun ada adik-beradik lain, tapi saya yang paling jarang balik rumah.
Mesti mama perlukan saya.
Bila last pergi reunion?

Sebelum ke matrik...


Juga bercadang untuk ke Kedah.
Melawat Kolej Matrikulasi Kedah di Changlun.
Jumpa ustaz kat sana.
Asalnya saya sorang je nak pergi.
Tiba2 je ada yang nak ikut.
Takpelah.
The more, the merrier.


Mama nak saya belajar bawak Toyota Avanza kat rumah.
Lesen dah lesen besar dah, dah renew lagi.
Tapi simpan bawah bantal.
Pelekat P tu, sampai dah tanggal pun x jugak bawak Avanza tu.

Kawan kat tempat tuisyen pun ajak berkumpul.
Saya pun x sampai hati nak menolak....


Banyaknya jemputan..
Cukup ke sebulan neh?
Lagi penting - cukup ke duit ni?
(Atau terlebih cukup? Senyum sampai dahi.. Ahahaha...)

Lain-lain -
Nak ubah rupa blog ni.
Bagi dia lagi comel.

Banyakkan main piano ye...
Kesian piano kat rumah tu, berhabuk je tak diusik, lagi-lagi bila abah dah takde.
Saya satu-satunya pemain piano/keyboard dalam rumah tu.

Malam tadi seorang ustazah di sekolah lama add saya di facebook..
Tiba-tiba terfikir-
"Eh, cikgu kat sekolah rendah sekarang ni ada facebook ke?"
Saya pergi ke laman web sekolah rendah.
Terkejut.
"Eh, cikgu ni pun ada lagi kat sekolah?"

Cuti ni, saya mesti cari cikgu tu.
Kesian dia, dah lame sangat saya x jenguk dia.
Cikgu paling best selama saya belajar kat sekolah tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...