9 Mei 2011, Isnin

Rasa seronok sangat hari ni.
Kenapa?

Pertama:
Paper Control I - boleh jawab, kebanyakannya.
Saya ada rasa yakin sikit nak menjawab, berbanding paper EMT. HAHAHA.
Berkat doa mama, keluarga, guru2, pensyarah dan sahabat handai.

Kedua:
Saya dapat berjumpa dengan pensyarah "faveret" saya tyme kat matrik dulu, iaitu Puan Nurnaim Mahmud.
Jumpa kat Facebook je la..
Tapi itu pun dah cukup untuk buat sayarasa puas, sebab dapat berhubung semula dengan guru lama saya.
Nombor henfon ada, tapi x berani nak hantar mesej.
Takut beliau sudah lama terlupa.
Guru dan pensyarah kan memang ada ramai anak murid.
Sebut nama sorang2, memang x berapa ingatlah.

Fizik ialah subjek yang paling saya suka sepanjang zaman.
Mengalahkan cinta saya terhadap Matematik, Add Math dan Kimia.

Apa yang best tentang beliau??

Beliau merupakan bekas mahsiswi Fakulti Kejuruteraa Elektrik, FKE.
(Sama macam saya)

Duduk kat Kolej 6.
Satu tahun sebelum graduate, namanya bertukar kepada Kolej Tuanku Canselor, KTC.
 "sempena sultanah zanariah mai rasmi kolej n program Astana."
(GULP! sama lagi...)


"Saya join Badar dengan KRU kat sini." kata saya.
"Oh.. saya pun Biro Kerohanian jugak. Keje kami tangkap couple la.."
(SAMA LAGI! Hahaha)


Rupanya, saya berjumpa dengan senior Badar sendiri.


Hari ni start la kemasukan tahun 1 ke matrik2 di seluruh negara.
Dan beliau juga mula bertugas sebagai pendidik anak bangsa untuk pelajar 2011/2012.

Terima kasih, Puan Nurnaim Mahmud.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...