October 30 2015, 1.26 am

And... Zack Imran is back!

Sanggup bersengkang mata malam-malam nak tengok drama Ghost musim kedua tiap-tiap minggu kat 8TV.

Zack Imran ni watak penting dalam Ghost musim pertama. Tapi saya sempat ikut siri tu untuk 1 episod je. Masa tu Zack baru je tau yang dia dah mati. Juga perkenalannya dengan Eza.

Sampailah saya masuk syif malam, dan bukak tv malam-malam buta. Selalunya tengok 8TV pukul 12 sampai 2 pagi. Tertengok pulak Ghost Season 2. Agak best la jugak.

Dan sorang je watak yang saya tunggu untuk muncul dalam drama tu.  Zack Imran.

Season 2 berkisar tentang kehilangan Alicia Soo, dan kaitannya kematian Harum, yang entah macam mana melibatkan bapa Alicia Soo iaitu Edmund Soo dan juga keluarga kawan-kawannya. Semuanya bermula dengan dendam seorang sahabat Edmund Soo ketika zaman persekolahannya. And more mysteries will be revealed throughout the season.

And guess what? Salah seorang kawan Edmund Soo ialah Zack Imran. And the series is still revolves around him.. I think pertemuannya dengan Eza antara babak yang ditunggu-tunggu dalam muim kedua. Tak sabar nak tunggu ending cerita tu.

~N~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...