July 15 2019, 6.38 am



I've been interested with the home organization subject lately.
Bermula dengan membaca sedikit sampel daripada buku 'The Complete Book of Home Organization: 200+ Tips and Projects' oleh Toni Hammersley sampailah ke video-video Marie Kondo kat Youtube.

July 8 2019, 12.00 am

Setelah 3 tahun menanti, akhirnya keluar jugak filem ni hujung tahun ni. Tapi teaser dan trailer filem ni masih menjadi misteri. Sementara tu, kita layan dulu lagu ni yang menjadi OST filem 'Habibie & Ainun 3' yang berjudul 'Kamu & Kenangan' yang dinyanyikan oleh pelakon yang membawa watak Hasri Ainun Besari iaitu Maudy Ayunda ciptaan Melly Goeslaw dan Anto Hoed.

   


*****







July 1 2019, 7.42 am



I've been enjoying watching "The Light in Your Eyes" in 8TV at since the last Ramadan. Mulanya saya tukar-tukar channel lepas balik terawih, lepas tu boleh sangkut pulak sampai tiap-tiap minggu tengok cerita ni.

June 24 2019, 7.43 am

Saya berpeluang menonton "Tentang Bulan" malam tadi di kaca televisyen TV2 buat kali ketiga. Sebelum ni pun pernah keluar dua kali waktu raya beberapa tahun lepas, tapi saya tak pernah tengok penuh. Saya sempat tengok intro dengan ending je sebelum ni. Tak tahu apa jadi kat tengah-tengah cerita.


June 17 2019, 7.38 am

Banyak gila rumah terbuka hujun minggu lepas. Tapi sempat pergi satu je. Highway pun dengar-dengar sesak. Sakan betul orang kita ni beraya ya.

Saya tergerak untuk tulis pasal kewangan lepas bersembang dengan kakak kat tempat kerja. Waktu tu kami tengah borak pasal pelaburan saham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...